Meaning of Life
ความหมายของชีวิตคือ ” การให้ “

ความหมายของชีวิตคือ ” การให้ “

เป็นเรื่องน่าคิดสำหรับใครก็ตามที่พยายามค้นหาความหมายของความสุขในชีวิต ความหมายของการ การให้ อยู่ร่วมกันในสังคมมนุษย์ มีตัวแปรอะไรบ้างที่สามารถดำรงความสุขแบบเรียบง่ายได้อาจจะเป็นเพราะความรักซึ่งเป็นความรู้สึกที่นุ่มนวลแม้ว่าฉันจะสัมผัสได้มันก็ยากที่จะหาคำอธิบาย การให้ ความรักอาจเป็นความรู้สึกที่ดี และจะดียิ่งขึ้นถ้าความรักเปลี่ยนเป็นคำพูดเป็นการกระทำการให้หรือสิ่งที่ทำให้เห็นผลผลิต

หลายชีวิตที่ทำงานหลายคนทุ่มเทเวลาให้กับงาน หวังเพียงเพื่อตัวเองเพื่อความสุขที่ปรารถนาฟิวอาจรู้ว่ามีสิ่งหนึ่งที่ซ่อนอยู่เบื้องหลังความเหนื่อยยากนี้ ใคร ๆ ก็สามารถรู้ได้ว่าเขาคิดแค่ว่าสิ่งที่เขาทำนั้นมีส่วนช่วยให้คนอื่น ๆ

น่าแปลกที่พระเจ้าบอกเราว่าพระองค์ทรงสร้างทุกสิ่งเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติ แต่มนุษย์ดูเหมือนจะไม่รู้อะไรเลยนอกจากใช้และได้รับประโยชน์จากการให้สิ่งเหล่านี้ ทุกสิ่งในโลกกลายเป็นของมีค่า มีคุณค่าที่มอบให้กับเพื่อนมนุษย์อย่างไม่มีที่สิ้นสุด มีแนวโน้มว่ามนุษย์เท่านั้นที่ไม่สร้างคุณค่าและไม่ให้สิ่งนั้นแก่ผู้อื่น หรืออาจจะเล็กน้อย

หากเรารู้วิธีที่จะฉกฉวยต่อสู้หรืออดกลั้นเมื่อเราต้องสูญเสียบางส่วนไปก็อาจรู้สึกหนักใจ แต่ถ้าคุณรู้แม้ว่าคุณจะสูญเสียมันไปก็ตามคุณค่าของการให้คือการต่อสู้กับอารมณ์ภายในไม่ให้ละทิ้งความโลภ ไม่มุ่งหวัง แต่อยากจนหูผึ่งการให้ไม่ใช่การสูญเสียเป็นเพียงการแบ่งปันแลกเปลี่ยนเป็นการต้อนรับในสวนสำหรับผู้ให้คือคนที่เป็นที่รักของ การให้

บุรษผู้นึงได้กล่าวไว้ว่า

ชีวิตของฉันและคุณเหมือนคนนั่งใกล้กองไฟและแมลงก็บินเข้ามาในกองไฟในขณะที่เขาไล่ล่าและปกป้องไม่ให้เข้ามา.เป็นไปตามที่ฉันเตือนและทำให้คุณปลอดภัยจากนรก แต่มีพวกคุณที่สะบัดตัวออกจากมือฉัน

การให้

Giving

It’s amazing for anyone trying to find the meaning of happiness in life. The meaning of coexistence in human society Are there any variables that can maintain a simple happiness? Maybe it’s because love is a soft feeling, even though I can feel it, it’s hard to find an explanation. Giving love can be a nice feeling. And it is even better if love is turned into words, to actions, giving, or things that make it productive.

Many of my life at work, many people devote their time to their work. Hoping only for himself, for the happiness he wishes, Few may know that there is one thing hidden behind this exhaustion. One can know that he only thinks that what he does helps others. / p>

Surprisingly, God tells us that He created everything for the benefit of mankind. But humans seem to know nothing but use and benefit from these giving. Everything in the world has become valuable. There is an endless amount of value given to fellow human beings. It is likely that only human beings do not create value and do not give that to others. Or maybe a little.

If we know how to snatch, fight, or hold back when we lose some of it, it can be overwhelming. But if you know, even if you lose it, the value of giving is to fight the inner emotions not to give up greed, not to expect, but to puff. The giver is the person who is loved by giving.

One man has said that

My life and you are like a person sitting near a fire, and insects fly into the fire as they chase and prevent them from entering. It is as I warned and keeps you safe from Hell. But there are you guys that flick away from my hand.

ขอขอบคุณข้อมูลจาก : Google , Pantip
ค้นหาความหมายของชีวิตไปกับเราได้ที่นี่ : Meaning of Life

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *